Bionic planter

april 3rd, 2014

Fans af Avatar s Pandora skove glæd jer : glød -in- the- mørke planter kommer til dit hus , siger Anthony Evans, administrerende direktør for en syntetisk biologi opstart , der skabte de selvlysende flora. Glødende træer vil tage et stykke tid at gøre , men du kan allerede forudbestille frø af en glød -in -the- dark Arabidopsis , en lille blomstrende plante af en sennep familie. Ifølge den oprindelige Kickstarter kampagne sidste år, ville Glowingplant.com handlen de lysende Arabidopsis frø til kunder i april , men udskudt udgivelsesdato indtil efteråret.

 

Evans sagde, at forsinkelsen skyldes, at selskabet hævede flere penge end forventet og havde råd til mere arbejde på tweaking deres produkt til høj glans. “Vi har bedt vores bagmænd et par måneder siden , om de ville have os til at sende på tid eller at bruge resten af midlerne til at forbedre lysstyrke , ” Evans fortalte Fox News. ” Den overvældende råd var at forbedre . ”

Hvor Bionic planter vil ændre alt !

biotek-plante

Robotter omgivet af organisk materiale har gjort deres vej ind i pop kultur med film som ” Robocop “. Hvad hvis vi gjorde en bioniske plante ? Trace rapporter om nogle nye undersøgelser, der viser , hvordan disse gensplejsede planter vil ændre verden.

For at oprette en selvlysende plante , de biohackers syntetisk krydsavlet Arabidopsis og marine selvlysende bakterier Vibrio fischeri . Direkte indsættelse V. fischeri DNA i planten ikke ville fungere – de gener, der kræves forskellige modifikationer til at fungere ordentligt i anlægget. Så holdet brugte den syntetiske tilgang. Først, de samles generne nærmest ved hjælp af en software kaldet genetisk compiler, som lader forskerne samle DNA til nye livsformer på deres computere. Derefter sendte de gen- specs til DNA – samling virksomheder, der byggede den faktiske fysiske DNA. De biohackers også brugt en open source software kaldet Golden Braid at sammenlægge mindre DNA-sekvenser i længere dem .

 

For at importere de forsamlede gener i Arabidopsis , holdet brugte bakterier Agrobacterium tumefaciens . I naturen , A. tumefaciens er et patogen , der indsætter sine egne gener i planternes celler, der forårsager tumorform vækst , men dens neutraliseret udgave kan levere den syntetiserede DNA i værtsplanten uden at såre den. Holdet indsættes gener i blade og vurderes , hvor godt anlægget justeret , og hvor meget lys, det produceres. På grund af ekstra midler , er de eksperimenterer med en farveskala på lidt forskellige DNA-sekvenser for at opnå den bedste glød. “Vi planlægger at teste omkring 1500 sekvenser , ” Evans siger , hvilket er , hvad der forårsagede frigivelsen forsinkelse frø.

 

Når de sætter sig på den bedst DNA-sekvens , vil de skabe den kommercielle glød -in -the- dark Arabidopsis ved hjælp af et værktøj kaldet gen pistol for DNA import – fordi amerikanske landbrugsministerium mener agrobakterier et skadedyr , som ikke er tilladt på produkter bestemt til brug uden forskningslaboratorier . Genet pistol vil bombardere anlægget med bittesmå nanopartikler , der leverer DNA indeni.