Lav din egen special container

juni 19th, 2017

Er man lidt af en gør det selv mand, så er der faktisk en hel del muligheder i at benytte en special container, frem for en skurvogn, pavillon, køkken osv. Med relativ få midler og lidt snilde, er det muligt at ombygge en standard 20 eller 40 fods container til noget helt unikt. Vi så her tidligere i vores indlæg om Skurvogne baseret på containere at en skurvogn i en container var en ret praktisk løsning, til f.eks. byggepladser. Men det er faktisk ikke det eneste man nemt og hurtigt kan lave ud fra en sådan enhed. f.eks. kunne man få et noget anderledes hjem som f.eks. dette her:

et container hjem som nu også er mobil

Læs også: Hvad kan man lave med en special container?

En hjem som nemt kan flyttes rundt efter behov, hvis man vel og mærke kan leve med så lidt plads. Alternativ kan man jo så koble flere containere sammen og få noget i den her stil:

flere containere sammensat til en midlertidig bolig

Her kan man så nemt udvide efter behov, så du udover at have et billigt og anderledes hjem, så er det pludselig utroligt nemt lige at udvide med et ekstra værelse eller to. Og gider man ikke længere bo i Veje, så køber man blot en tom grund i Århus og flytter hele huset hertil. Du behøver ikke engang at tømme det først!

Andre typer af special containere

Det mobile hjem er blot et eksempel på en special løsning baseret på containermoduler. Der er rigtig mange andre muligheder, alt lige fra et mobilkøkken, pavillon til en salgsbod du kan placere hvor du har lyst. F.eks. en som denne her.

mobil salgsbod

Eller en anden salgs pavillon som den her.

Der er utrolig mange muligheder når vi snakker containere, de er ret billige i anskaffelse, og de er modstandsdygtige overfor vind og vejr. Og det bedste af det hele – de er nemme at modificere. Det kæver ikke en masse special værktøj eller en uddannelse som håndværker, blot at man har et velforsynet værksted og hænderne rigtigt skruet på.

Hvordan kommer man i gang

Start altid med at ligge en plan inden man blot kaster sig ud det. evt. lav en tegning over det færdige resultater og noterer hvilke del elementer du har behov for. Lad være at give dig i kast med noget alt for kompleks hvis det er første gang du prøver noget som dette. Læs mere om at komme i gang med at bygge en special container her på Denmark.net – special container

Mange gange er der ikke nødvendigt at købe en ny container, så kig efter en brugt på DBA eller Guloggratis, her vil du kunne spare en hel del penge ved at købe en lidt ældre model, som stadig er i god stand. Ofte kan dette være en rigtig god måde at starte ud på, inden man blot kaster sig ud i det.

Har du ikke mod på selv at springe ud i at ombygge en container, så findes der firmaer som f.eks. DC Supply A/S, som tilbyder salg og containerudlejning inden for både standard og special containere.

Flere tips til hvordan man ombygger en containerenhed i denne lille video:

This entry was posted on mandag, juni 19th, 2017 at 10:34 am and is filed under Diverse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.