Skurvogn som Containerudlejning

december 17th, 2014

Når vi er ude og lave forskellige tests og undersøgelser, er det altid rart at have en mobil enhed at rykke ud med. Desværre er vi ikke nok ude til at det kan betale sig at købe et speciel køretøj til dette. Så i stedet anvender vi en container skurvogn fra et containerudlejning firma i Nordjylland DC Supply, som ligger i Nørresundby. Se mere på deres egen hjemmeside www.dc-supply.dk eller søstersiden nhs-container.dk. Husk det er ikke alle firmaer der tilbyder containersalg, som også tilbyder container udlejning. At finde et godt sted at leje en special container, kan ofte være ret besværligt.

De har lavet nogle specielle containere som kan benyttes som en skurvogn og det smarte her er at de kan kobles sammen i moduler, så man ikke blot har en skurvogn men 2-3 styk alt efter behov. Disse skurvogne kan derudover udvides med f.eks. et mobilkøkken, en udstilling (eller i vores tilfælde, laboratorium) pavillon. Det gør at man nærmest kan sammensætte en mindre mobil by, alt efter behov og antal personer som skal benytte den.

Brug af skurvogne til forskellige formål

Ofte når vi er afsted, er det tale om en enkelt skurvogn eller 2, men vi har oplevet at skulle bruge både 3 skurvogne, en pavillon og et mobil køkken til en større opgave. Så er det jo helt genialt at man kan sammensætte tingene som man vil, og leje det igennem container udlejning, frem for selv at skulle købe det, da vi ellers ikke her på centre for biological control ikke har et stort nok budget til den slags. For os er det derfor rigtig smart, at vi har mulighed for at leje en sådan skurvogn container, eller pavillon når det er behov for dette også. Se mere om dette her på http://www.nhs-container.dk/forskellige-typer-inden-for-special-loesninger-i-container-en/

Hvad er det f.eks. for opgaver vi laver når vi er ude og køre? Det kan f.eks. være en virksomhed, som producere en eller anden type af fødevare hvor de har fundet bakterier i maden, som ikke burde være der, og så gælder det om at finde ud af hvordan de er havnet der. Det kan i nogle tilfælde være en ret kompleks opgave, som kræver en grundig undersøgelse af selve fabrikken, området omkring den samt deres underleverandører. Faktisk kan disse containere bruges til en lang række af forskellige interessant formål, alt lige fra et mobilkøkken, pavillon, skurvogne til messestand eller salgsbod, kun fantasien sætter grænsen her. Mange af de firmaer som tilbyder containerudlejning eller salg, laver også special løsning, som kan skræddersys til lige netop dit behov. Dette gælder for både special containere og andre typer af mobile container løsninger.

Forurenet jord

Det kan også være tale om et stykke forurenet jord, hvor vi så sætter et mobil laboratorium op (f.eks. en container pavillon) og efterfølgende sender et hold af sted en uges tid eller 2 for at undersøge området, og se om forureningen har spredt sig via vandløb og den slags. Her benytter vi så i stor stil de forskellige containerløsninger fra nhs-container.dk.

Købe eller leje containere

Skal man købe en standard model, og så selv ombygge det til en special container, eller skal man finde et firma som tilbyder containerudlejning og har disse special modeller? Er det tale om ret simpel udgave af specialcontainere som f.eks. en skurvogn, så kan man faktisk relativt nemt selv ombygge og dermed spare en del penge. Men er det ting som et mobil køkken, et mobilt savværk eller nogle af de mere avanceret ting man har brug for, så bør man overlade det til eksperterne.
Vil man blot hurtigt i gang med at lave sin egen special container, så kan det anbefales at købe en billig brugt 20 fods container. Dem finder man bl.a. på den blå avis, eller lignende steder for under 2000 kroner. Prisen variere lidt efter kvalitet og stand.

Eksempel på container skurvogn

F.eks. var vi for 3 uger siden af sted til en mindre by på Sjælland, hvor der ligger en fabrik der fremstille spegepølser. Her var der i flere af deres produkter fundet nogle bakterier der kan være farlige at spise for mennesker. Vi skulle derfor finde frem til smitte kilden og finder ud af hvordan de var havnet i spegepølserne. Det viste sig så efter en grundig undersøgelse, at det kom fra det vand de brugte. Det lå en gård cirka 3km fra fabrikken, hvor der var nedsivning til grundvandet som så efterfølgende endte i fabrikken. Vi fik efterfølgende strammet op på forholdene på gården, og sat ekstra rensning på det vand der kom ind til fabrikken og efterfølgende har der ikke været problemer med kvaliteten af pølserne.

Kilde:
DC Supply
http:/www.dc-supply.dk
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Telefon: 70 23 13 80

Video:
En lille video der viser lidt om hvordan man kan modificere en container til forskellige brug:This entry was posted on onsdag, december 17th, 2014 at 12:29 pm and is filed under Diverse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.